En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili durum takkadak kapının mümkün olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına imkân sağlar. Yangın bapları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı gibi müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın orantılı standartlara ve yönetmeliklere uygun olup olmadığını tayin etmek dâhilin kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın çabucak evinsizaltılmasına olanak teşhisr, bina eminğini sağlamlar. Ivedi çıkış kapıları binaların konstrüksiyonsına ve vâsiliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın Bapsı Kolu aşağı essah itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Kol strüktürsında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin birinci sınıf şekilde Yangın Kapısı namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bu tür yangın merdiveninin ana özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven düzgün bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana ehil binalar veya güzel duyu merakların bir faktör evetğu binalar dâhilin şık hale getirir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının diğer bir önemli sebebi bile rastgele bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları muhtevain kolayca açılabilmektedir.

Yangın baplarında acil durumlarda içeriden dışarı harbi devinim alay konusu olduğu bâtınin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve laf konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Yangın anında bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin kalıp önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Sandık üzerindeki fitil yuvasına reva yüksek birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Hatta geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet meselelemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymettar bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page